We helpen je graag verder

Stel, je zoekt hulp voor jezelf, je kind, gezin, ouders of iemand anders in je omgeving. 
Dan ben je bij FamilySupporters op het juiste adres. Onze teams bieden advies, praktische en psychische hulp. We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+ jaar. FamilySupporters werkt op verwijzing van gemeente of arts, maar ook particulier.

Zelf kiezen voor je zorg

Bij FamilySupporters vinden we het belangrijk dat je zelf kunt beslissen hoe en door wie je geholpen wordt. Bovendien zijn wij flexibel; we werken op de plekken en tijden die nodig zijn.
Samen de zorg beter maken
Nederland heeft een prima zorgstelsel, maar het is soms ingewikkeld om passende zorg te vinden in de wirwar van wachtlijsten, loketten en regels. Bij FamilySupporters weten we de weg. Wij willen je helpen om het juiste antwoord te vinden, ook bij bijzondere of complexe vragen!

Werkwijze

FamilySupporters heeft een internationaal onderzochte en bewezen effectieve manier van werken, deze heet wraparound care. De kern van wraparound care is dat we niet boven maar naast de cliënt staan. Elke cliënt heeft (en kiest deze waar mogelijk zelf) een vaste coach, die qua specialisme en persoon een goede match is. De versterking van je eigen kracht en je eigen netwerk staan centraal. Samen gaan we aan de slag om te zorgen dat jij zelf de regie (terug)vindt. Bij wraparound care geef je zelf aan wat voor zorg of ondersteuning je nodig hebt. Jouw behoeftes staan hierbij dus centraal. Op die manier verschilt de behandeling dus per cliënt, en is er continue sprake van maatwerk. 
Juist omdat maatwerk bij de FamilySupporters centraal staat is het erg belangrijk dat we wel een vaste structuur hebben in hoe we ons werk indelen. Dat doen we in 5 stappen: contact, intake, plan, actie en follow-up. We hebben dus een vaste werkwijze, maar de invulling hiervan verschilt natuurlijk per cliënt.
We werken op de plekken en tijden die nodig zijn. In veel situaties maken we een combinatie van persoonlijk contact en online-hulp (EHealth). 

Contact


071 2077844
Ina Boudier-Bakkerplein 1
2331 HE Leiden