Over ZorgMies regio Wassenaar
Aanvullende Mantelzorg in Wassenaar en VoorschotenZorgMies Regio Wassenaar doet de dingen waar de reguliere thuiszorg vaak geen tijd voor heeft. Wij verlenen geen medische zorg maar wij bieden juist een aanvulling daarop.
Waar kunt u onder andere aan denken:  
*Gezelschap 
*Begeleiden met boodschappen doen
*Samen koken en eten
*Zorg tijdens uw vakantie of juist wanneer de mantelzorger met vakantie is
*Ondersteuning bij dementie
*Begeleiden van een ziekenhuisbezoek
*24-uurs zorg

Het motto van ZorgMies Nederland is “kan niet bestaat niet” en zo staat ZorgMies Regio Wassenaar er exact in!  
“ZorgMies sluit helemaal aan bij de vraag die wij vaak vanuit de wijk en onze omgeving horen”

Wie zijn wij?

– Marielle & Lorette

  • Mariëlle Corel is een echte Wassenaarse en heeft naast haar werk en gezin altijd mantelzorg taken gedaan bij ouderen maar ook voor haar familie.
  • Lorette Haurat is een zeer ervaren Verpleegkundige en al meer dan 10 jaar werkzaam in Wassenaar. Ook zij heeft als mantelzorger voor familie gezorgd. Ruim 10 jaar geleden leerde wij elkaar kennen bij een grote reguliere thuiszorgorganisatie in Wassenaar. Hier kwam het gevoel voor zorgen voor naasten en cliënten maar ook de passie voor het goed organiseren van de zorg samen. Na jarenlang samen plannen/roosteren voor meerdere wijkteams volgen wij nu ons hart met ZorgMies Regio Wassenaar.
Hoe werken wij? 
In een uitgebreid kennismakingsgesprek bespreken wij samen welke ondersteuning u nodig heeft. Op basis van uw wensen maken wij een match met een ZorgMies en/of -Siem. Zij worden door ons zorgvuldig geselecteerd. Bij het maken van de match kijken wij wie het beste bij u past. Nadat de klik in een kennismakingsgesprek met u en de ZorgMies is bevestigd, starten wij met onze dienstverlening.
Vergoeding /tarieven 
Onze dienstverlening kan veelal vergoed worden vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB). Wij kijken graag met u mee of dat ook voor u geldt.
Wilt u kennismaken? 
Heeft u vragen? Neem contact op met Mariëlle Corel of Lorette Haurat. Zij staan elke dag voor u klaar. ZorgMies Wassenaar staat voor persoonlijk contact én voor het bieden van liefdevolle mantelzorgondersteuning zodat iedereen passende hulp kan krijgen.
Telefoon: 085-2129401 
E-mail: wassenaar@zorgmies.nl